Over ons

HAY Zorggroep

HAY Zorggroep is een thuiszorgorganisatie met passie. We zorgen ervoor dat we veel specialisten en kennis in huis hebben om onze organisatie breed inzetbaar te maken en zo veel mogelijk van de nodige zorg te kunnen verlenen. Zo heeft u minder partijen om mee te schakelen zonder compromis te sluiten op de kwaliteit van de zorg.

U kunt bij ons terecht voor onder andere 24-uurs zorg, wijkzorg, begeleiding, dagactiviteiten, licht huishoudelijk hulp. Vraagt u zich af of uw situatie gepast is voor onze zorgverlening? Dan kunt u het beste contact opnemen voor advies. We zullen dan samen met u een beknopte analyse doen van de situatie en bekijken welke vormen van zorg hier het beste bij passen. Als onze integrale zorgverlening inderdaad goed blijkt aan te sluiten, kunnen wij u meteen verder adviseren.

Comfort in de eigen woning is waar onze wijkverpleegkundigen de focus op leggen. Zo dragen zij er zorg voor dat onze zorgverlening vriendelijk, professioneel en conform afspraken verloopt. Door goed te luisteren naar onze klanten kunnen wij continu verbeteren. Samen staan we voor betere en toegankelijke zorg.

Wij werken in het hele land en zijn niet gebonden aan bepaalde regio’s. Heeft u een vraag over wat HAY Zorggroep voor u kan betekenen in uw regio? Neem dan contact met ons op.

Onze passie voor zorg

We werken nou eenmaal het best wanneer we werken uit passie. Daarom is HAY Zorggroep gestart; om gepassioneerde zorgverleners te verbinden en in hun kracht te laten. We werken met verschillende specialiteiten en de combinatie daarvan maakt ons een complete thuiszorgorganisatie. 

Heeft u vragen over onze zorgverlening of wilt u zich of iemand anders aanmelden? Klik dan hieronder.

Onze visie

HAY zorggroep wordt een onderdeel van het zorgnetwerk in Noord-Holland, waarbij de cliënt alle zorg die nodig is kan krijgen van HAY zorggroep.

HAY Zorggroep wil op lange termijn een belangrijke naam en rol hebben binnen de branche. Hierbij zullen ontwikkelingen binnen de organisatie een rol spelen.

HAY Zorggroep wilt gebruik maken van de nieuwste technologieën en alle benodigde ontwikkelingen inzetten om de beste zorg te kunnen leveren.

Aanmelden of informatie opvragen

Wilt u zich of iemand in uw omgeving aanmelden voor onze zorg? Of heeft u een vraag? Vul dan het onderstaande formulier in om contact op te nemen. We komen zo snel mogelijk op uw vraag terug.

U kunt er ook voor kiezen om contact op te nemen via de volgende manieren: