Diensten

Gepassioneerd

Onze wijkverplegers doen niets liever dan het leveren van een goed resultaat.

Vertrouwd

Kwalitatieve zorg in eigen woning zorgt voor een vertrouwd, comfortabel gevoel.

Professioneel

Bij HAY Zorggroep maakt u afspraken over de nodige zorg en kunt u erop vertrouwen dat deze afspraken nagekomen worden.

Diensten

Hieronder vindt u meer informatie over de diensten van HAY Zorggroep. 

24-uurs zorg

Ook bij intensieve, langdurige zorg kunt u bij ons rekenen op een verantwoorde, kwalitatieve zorgverlening. HAY Zorggroep staat altijd klaar voor haar cliënten met 24-uurs zorg. In samenwerking met mantelzorg kunnen wij ervoor zorgen dat er continu adequate zorg in de buurt is en de cliënt hierop kan vertrouwen.

Wijkzorg (persoonlijke verzorging)

Met onze groep wijkverplegers bieden we wijkzorg aan die verder gaat. Goede zorg met extra aandacht voor onze cliënt. Ook bij wijkzorg geldt dat wij eerst de situatie in kaart brengen in overleg met mantelzorgers en de rest van de zorgvraag op passende manier invullen. We gaan hierbij uit van de best mogelijke thuiszorg.

Zorg en begeleiding

Er zijn erg veel situaties waarin het gewenst is om in de eigen woning te blijven wonen, maar er zorg en begeleiding nodig is om dit op een verantwoorde manier te kunnen doen. In deze situaties is HAY Zorggroep inzetbaar, als zorgpartner met experts die ervoor zorgen dat thuis wonen mogelijk en prettig blijft. Vraagt u zich af of uw situatie hierbij past? Neem dan contact op zodat wij beter naar uw specifieke situatie kunnen kijken.

Individuele begeleiding & dagactiviteiten

Goede zorg hoeft niet te stoppen bij de medische grenzen hiervan. Wij gaan graag een stapje verder en dat doen we onder andere met onze individuele begeleiding en dagactiviteiten. Deze zijn ingesteld op de behoeften en mogelijkheden van de cliënt en dragen sterk bij aan een fijn gevoel.

Zorg op maat

Niet iedere situatie heeft een standaardoplossing die er perfect op aansluit. Voor complexe situaties of als er binnen bepaalde kaders gewerkt moet worden, kunt u bij ons terecht. In onze standaard procedure bij de kennismaking en evaluatie van de situatie wordt gekeken 

HAY Zorggroep

Onze missie is om volledige, kwalitatieve thuiszorg toegankelijk en vanzelfsprekend te maken. Hier zetten wij ons dan ook iedere dag weer voor in; om voortdurend te zorgen voor een prettig resultaat.

Contact opnemen of aanmelden voor onze zorg? Dat kan via het formulier hieronder.

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor onze zorg of contact opnemen voor meer informatie? Klik dan op de knop hieronder.

Aanmelden of informatie opvragen

Wilt u zich of iemand in uw omgeving aanmelden voor onze zorg? Of heeft u een vraag? Vul dan het onderstaande formulier in om contact op te nemen. We komen zo snel mogelijk op uw vraag terug.

U kunt er ook voor kiezen om contact op te nemen via de volgende manieren: